BEST
УСТАНОВОЧНИЙ ЦЕНТР
Продаж та встановлення скла Полірування скла Ремонт скла Тонування Полірування фар
UA / RU
(050) 633-31-27
м.Ужгород, вул. Гагаріна 15а

BEST

УСТАНОВОЧНИЙ ЦЕНТР

BEST

УСТАНОВОЧНИЙ
ЦЕНТР

Наша компанія працює на українському ринку з 1995 року. Основні напрямки її діяльності - продаж, встановлення, полірування та ремонт скла автомобілів, а також полірування фар. Наш головний принцип - диференційований підхід у роботі з клієнтами. Спеціалісти нашої компанії здійснюють якісне встановлення у найкоротші терміни, виключаючи будь-яке пошкодження вашого автомобіля.

В нашій компанії ви можете купити лобове скло на іномарки, бокове та заднє скло, а також автостекла для іномарок з підігрівом та місцем для датчика дощу. Заміна автостекол проводиться у фірмовому сервісному центрі. Робота виконується у спеціально обладнанному боксі з дотримання всіх норм та правил, з видачею гарантійного талону. Гарантія на встановлення автоскла нашими спеціалістами - на весь термін служби автомобіля. Дізнатись ціни на автоскло та записатись на встановлення можна за телефонами в розділі Контакти. Спеціалісти компанії «BEST» готові прийняти ваш автомобіль у зручний для вас час, замінити лобовее скло та інше автоскло на вашій машині.

Продаж та встановлення скла

Ми працюємо практично з усіма виробниками автоскла - Splintex Distribution GmbH (Німеччина), Pittsburgh Plate Glass (PPG) Industries, Pilkington (Англія), Guardian Glass Espana Central Vidriera (Іспанія), JAAN (Польща), Nordglass (Польща), тому маємо дуже великий вибір стекол різної якості та рівня цін, виконуємо будь-які побажання клієнта. Крім того, фахівці нашої компанії здійснюють якісну установку в найкоротші терміни, виключаючи будь-які пошкодження вашого автомобіля. Гарантія на встановлення автоскла нашими фахівцями – на весь термін служби автомобіля.

Робота виконується у спеціально обладнаному боксі, з дотриманням усіх норм та правил, з видачею гарантійного талона.

У нашій компанії Ви можете купити лобове скло на іномарки, бічні та задні стекла, а також автоскла для іномарок з обігрівом та місцем для датчика дощу. Заміна автоскла проводиться у фірмовому сервісному центрі.

Дізнатися ціни на автоскло та записатися на установку можна за телефонами у розділі Контакти. Фахівці компанії «BEST» готові прийняти Ваш автомобіль у зручний для Вас час, замінити лобове скло та інше скло на Вашій машині.

Полірування скла

У процесі експлуатації автомобіля зношуються всі деталі. Автоскла Вашої машини не є винятком, тому що безпосередньо взаємодіють із навколишнім середовищем. Зустрічний вітер, що містить частинки землі та піску, на швидкості в 50 км/год можна порівняти з дрібним наждачним папером, який методично ведеться по склу Вашого авто. Ми вже не говоримо про пряму дію поганих погодних умов та склоочисників при їх роботі, а також про неминуче помутніння скла. Всі негативні вищезгадані фактори знижують видимість і посилюють розсіювання світла, що позначається на загальній втомі водія, тобто Вас.

Однак автолюбителі рідко акцентують увагу на таких "дрібницях", воліючи заощаджувати, а дарма, тому що це безпосередньо пов'язане з Вашою безпекою на дорозі. Як відомо, скупий платить двічі, а автоаматор завжди розраховується своїм здоров'ям та благополуччям дорогих йому людей.

Як можна регулярніше поліруйте автостекла свого залізного коня! Довірте нашим професіоналам Ваші автостекла, і ми позбавимо їх від дрібних подряпин, тріщин, сколів, слідів потертості від роботи двірників. Завдяки високій кваліфікації наших фахівців, які напрацювали величезний досвід при застосуванні передових технологій полірування, автоскло стане ідеально прозорим і бездоганно гладким. Звичайно, полірування автоскла не усуне серйозні дефекти, наприклад, великі тріщини та сколи. У таких випадках ми рекомендуємо відновити скло, відремонтувавши його та повернувши йому первозданний вигляд.

Висококласні професіонали нашої компанії при наданні Вам послуги полірування автоскла зроблять таке:

Полірування та шліфування автоскла здійснюється з використанням води, що сприяє цим процесам та протидіє нагріванню автоскла. Навіть обмивання водою місця полірування потребує спеціальних знань та досвіду, а правильне використання шліфувальної машини та черговість застосування шліфувальних кіл можуть гарантувати лише наші фахівці.

Процес полірування автоскла дуже відповідальний через можливість легкої зміни форми скла, що формує оптичні спотворення, що транслюють зовнішнє середовище з ефектом типу "лінза". Тому так важливо звертатись до справжніх професіоналів – наших експертів у галузі полірування автоскла.

Ремонт скла

Тріщина чи скол на склі не завжди вимагають його заміни на нове. Ми пропонуємо таку послугу – як ремонт сколу чи тріщини на склі Вашого автомобіля із застосуванням сучасного американського (Tri GLASS) обладнання та матеріалів.

За допомогою запропонованої технології можна ремонтувати тріщини та відколи будь-якої конфігурації, розташовані в лобовій зовнішній або внутрішній частині скла. Ремонт займає від 30 хвилин до 2-х годин.

Внутрішні порожнини ушкодження заповнюються спеціальними речовинами, що мають той самий коефіцієнт заломлення, як і скло, а також високий рівень адгезії. Внаслідок подальшої полімеризації внутрішні поверхні тріщин надійно склеюються. Ремонт запобігає подальшому розвитку пошкодження, яке стає малопомітним.

Чи варто ремонтувати скло, що тріснуло, або простіше замінити його? З урахуванням вартості скла, для іномарок рентабельним буде ремонт лінійних тріщин практично будь-якої довжини, а також сколів різних типів. Для власників вітчизняних автомобілів рентабельним буде ремонт сколів з променями до 3-х сантиметрів і лінійних тріщин до 15-ти - 20-ти см.

Тріщина будь-якої довжини після ремонту буде практично не помітна, якщо в неї не ввібрався бруд. Видалити вологу та пил, який забився за кілька днів їзди, повністю вже не реально – вони виявляться після ремонту та видадуть місце, де була тріщина. Тому постарайтеся відразу захистити місце пошкодження від бруду, хоча б заклеївши тріщину скотчем до прибуття до нас.

Полімери TRI GLASS мають низку переваг. Перше, після затвердіння вони мають майже такий самий коефіцієнт заломлення, як і у скла. Друге, вони не жовтіють із часом і не бояться зміни сезонів. Третє, вони дозволяють робити ремонт практично будь-якої складності. При сильному розтріскуванні операція проводиться у кілька етапів, якщо необхідно, то з обох боків триплексу.

Тонування

Тонування є процесом нанесення на автоскло захисної плівки. У результаті виходить міцний шар, що складається зі скла, плівки та клею. Як правило, тонування виконують на верхню частину лобового скла, бічні та задні автоскла. Але цілком можливо нанести тонувальну плівку на всі стекла авто.

Наша команда фахівців якісно та швидко виконати тонування автоскла вашого автомобіля. Як правило, тонування триває від 45 хвилин до 5 годин (це залежить від кількості тонованого автоскла і марки авто). У своїй роботі ми використовуємо тільки передові технології, а тому при тонуванні автоскла не потрібно знімати ущільнювачі, самі стекла або будь-які інші деталі.

Які переваги несе тонування?

Тонування автоскла значно підвищує привабливість вашого авто (звичайно, у разі грамотного підбору кольору плівки). Крім суто естетичної функції тонування автоскла несе в собі і ряд інших переваг:

У нашій компанії ви можете замовити як тонування всіх стекол (лобового скла, заднього та бокового автоскла), так і тонування одного окремого скла. Крім того, ви зможете самі підібрати необхідний рівень світлопропускання. Фахівці нашої компанії виконають якісне тонування автоскла та дадуть низку рекомендацій, які варто враховувати при подальшій експлуатації вашого авто.

Полірування фар

Світло фар Вашого автомобіля стало не таким яскравим, як було? - не поспішайте міняти лампи, придивіться, можливо, ваші фари вимагають полірування. Найчастіше автолюбителі мають недостатнє уявлення про те, що таке полірування фар. Не дивуйтеся, але після полірування світлосила фар вашого автомобіля збільшується приблизно на третину.

Полірування фар необхідне, коли поверхня пластику стала матовою в ході експлуатації, «заматовка» поверхні виникає через механічну дію частинок гравію під час руху, піску під час контактного миття та агресивних середовищ. Більші подряпини так само розсіюють світло. Властивості фар у вашого автомобіля вже після 50 тис. км пробігу помітно поступаються новим фарам.

Висновок – не поспішайте міняти самі фари! Давайте спробуємо повернути до життя втомлені очі вашого «бойового коня» і вдамося до полірування фар.

Для полірування «пластику» полікарбонату використовуються спеціальні абразивні пасти. Ці пасти є розподілені в сполучному матеріалі дрібні шматочки твердого матеріалу. Завдяки стиранню верхнього шару фар цими частинками відбувається згладжування глибоких подряпин. Полірування проводиться в два етапи, пастою з відносно великими частинками забираються глибокі подряпини, а після, пастою з дрібнішою фракцією абразиву, забираються дрібні подряпини від попередньої пасти.

Професійне полірування часто вимагає демонтажу фар для того, щоб фахівець без особливих труднощів міг мати доступ шліфувальної машини до країв скла, після чого фари ретельно промиваються і висушуються.

За наявності дуже глибоких подряпин фара вимагає абразивного полірування, в ході якого з усієї поверхні фари мікрошар за мікрошаром знімається матеріал. Цей процес відбувається до тих пір, поки поверхня не набуде необхідної шорсткості (поверхню фари опускають до рівня дна подряпини). Наступним етапом є усунення шорсткості та досягненням ідеально гладкої поверхні при використанні спеціального поліролю. Під час полірування знімається тільки пошкоджений мікрошар пластику (полікарбонату). Не варто перейматися погіршенням якості пластикової оптики, оскільки товщина шару, що знімається та піддається обробці, не перевищує 0,1 мм.

Варто відзначити, що в результаті такого полірування знімається захисний шар пластику, і добрий результат зберігається від кількох місяців до півроку. І наша фірма пропонує вам зберегти результат на триваліший час шляхом нанесення захисної плівки на оптику автомобіля.

В результаті перерахованих вище ітерацій світло фар стає яскравим і не розмитим, що покращує правильну геометрію, також значно покращується видимість дорожнього покриття. Варто відзначити, що якісне світло фар знижує навантаження на очі під час руху у темний час доби, що призводить до підвищення Вашої безпеки.

Контакти

м.Ужгород, вул. Гагаріна 15а
(050) 633-31-27
[email protected]
Facebook